Tečaj fotografiranja vjenčanja

Tečaj fotografiranja vjenčanja individualni je (voditelj i polaznik) četverodnevni tečaj namijenjen onima koji svoju budućnost vide u fotografiranju vjenčanja.

Što ćete naučiti?

Tečaj se sastoji od teorijskog dijela i upoznavanja s fotografskom opremom namijenjenoj fotografiranju vjenčanja, svladavanja potpuno ručnog “M” načina rada s fotoaparatom, upoznavanja i usavršavanja različitih fotografskim tehnika nužnih u fotografiranju vjenčanja. Uz teoriju, tu je i praktični dio kroz koji se, uz stručne savjete voditelja, teorijski dio pretvara u same fotografije. Posljednji i završni dio tečaja je sudjelovanje u fotografiranju pravog vjenčanja, gdje ćete uz prethodno stečeno znanje, uz pomoć voditelja, imati priliku fotografirati svoje prvo vjenčanje i samostalno stvoriti jedinstvene, estetski i tehnički besprijekorne fotografije. Također, naučit ćete kako se komunicira s ljudima, kako se iz ljudi izvlače ekspresije lica bez kojih fotografije nemaju pravu vrijednost te kako se stvaraju drukčije, ali uvijek tehnički korektne fotografije. Želite otvoriti vrata svijeta profesionalnog fotografiranja vjenčanja i fotografiju pretvoriti u posao koji volite? Prijaviti se možete ovdje.

Morate li posjedovati fotografsku opremu?

S obzirom da ulazite u svijet ozbiljne, profesionalne fotografije, odgovor je – da. Trebali biste posjedovati barem jedan DSLR ili mirrorles fotoaparat, barem jedan svjetlosno jak objektiv, te eskternu bljeskalicu.

Koja je cijena tečaja fotografiranja vjenčanja?

Cijena tečaja fotografiranja vjenčanja iznosi 750,00 €, a prijaviti se možete ovdje.