Tečaj dentalne fotografije

Tečaj dentalne fotografije petodnevni je program koji se održava u Vašoj ordinaciji. Vrijeme održavanja je fleksibilno te je moguće dogovoriti termine u jutarnjim ili poslijepodnevnim satima, radnim danom ili vikendom. Radionice se održavaju u trajanju od pet dana, odnosno dva sata po danu, a svrha tečaja dentalne fotografije jest osposobiti svakog polaznika za potpuno samostalno upravljanje profesionalnom fotografskom opremom, od samog fotoaparata i objektiva do rasvjete i opreme koja se koristi u dentalnoj fotografiji.

Što ćete naučiti?

Tečaj počinje upoznavanjem s fotoaparatom te samostalnim upravljanjem postavki u ručnom “M” načinu rada. Ovo uključuje potpuno svladavanje ekspozicjiskog trokuta (brzina zatvarača, otvor blende i ISO osjetljivost), poznavanje balansa bijele boje kao i selektivnog izoštravanja. Nakon ovog dijela slijedi edukacija o opremi koja se koristi u dentalnoj fotografiji, upoznavanje sa izvorima svjetla te korištenja reflektora, bljeskalica (eskterna, ring i twin) i fotografskih kutija (lightbox) nužnih u dentalnoj fotografiji. Uz stručne savjete i kroz praktični dio, naučit ćete kako snimiti savršen portret klijenta ili pacijenta uz korištenje “off camera flash” tehnika, korektnu intraoralnu i ekstraoralnu fotografiju, kako na najbolji način fotografirati materijale koji se koriste u dentalnoj protetici te samu protetiku. U tečaj je također uključeno savjetovanje o ulaganju u fotografsku opremu s kojom ćete, uz stečeno znanje, postići najbolje rezultate.

Morate li posjedovati fotografsku opremu?

Poželjno je, no nije uvjet. Na tečaju ćete se moći upoznati s profesionalnom fotografskom opremom, od fotoaparata i objektiva do bljeskalica, reflektora i fotografskih kutija (lightbox).

Koja je cijena tečaja?

Cijena tečaja dentalne fotografije za jednog polaznika iznosi 450,00 €, a prijaviti se možete ovdje.

Cijena tečaja dentalne fotografije za dva polaznika iznosi 800,00 €, a prijaviti se možete ovdje.

Cijena tečaja dentalne fotografije za skupinu od tri ili četiri polaznika iznosi 1.250,00 €, a prijaviti se možete ovdje.

Napomena: Ako se na tečaj prijavljuju dvije, tri ili četiri osobe, u tom slučaju se radionice odvijaju istovremeno, što znači da se termini moraju uskladiti pa svih pet dana trajanja radionice, polaznici moraju biti prisutni u istim terminima.